CD plošča Rdeči, beli in jesenski

CD plošča Rdeči, beli in jesenski

Vam je moje igranje prijetno za poslušanje in vam vzbuja čustva; vas kdaj ob poslušanju spreletijo prijetni mravljinci po hrbtu; mogoče vstanete in plešete zraven mojega igranja; navdušeno ploskate, želite še dodatno melodijo? Moj življenjski smisel je s tem izpolnjen. Obilo užitkov ob poslušanju :)
Dejan Praprotnik – citrar
POSLUŠAJ
INFORMACIJE O IZDELKU
CENA: 9,95 EUR | BREZPLAČNA DOSTAVA | POPUST OB NAROČILU VSAJ DVEH IZDELKOV

knjiga Čudovita si, Slovenija!

Knjiga in CD plošča Čudovita si, Slovenija!

Na našem planetu je mnogo čudes, eno od njih je zagotovo Slovenija. Dragulj na sončni strani Alp, očarljiva lepotica, tako skrivnostna in lepa. S podobnimi presežki opisuje Slovenijo sleherni obiskovalec naše dežele. Čisto in urejeno okolje, zeleni travniki, pašniki, polja, gozdovi, moreje, jezera, slapovi, planine, kozolci, vinogradi, zidanice ter številne druge naravne in kulturne znamenitosti zaznamujejo ta biser sredi Evrope.
POSLUŠAJ
POGLEJ BESEDILA PESMI
PRELISTAJ
INFORMACIJE O IZDELKU
CENA: 19,95 EUR | BREZPLAČNA DOSTAVA | POPUST OB NAROČILU VSAJ DVEH IZDELKOV

CD plošča Cvetje v jeseni

CD plošča Cvetje v jeseni

Dejan Praprotnik je svojo glasbeno pot začel z igranjem flavte in se kasneje z željo svoj talent posvetiti resnično edinstvenemu inštrumentu odločil za mehki zven citer. Zavoljo njihove bogate tradicije to glasbilo kdaj slišimo imenovati tudi klavir malega človeka. Citre so doma v alpskih deželah, kjer njihove predhodnice srečamo že v antiki.
POSLUŠAJ
INFORMACIJE O IZDELKU
CENA: 10,00 EUR | BREZPLAČNA DOSTAVA | POPUST OB NAROČILU VSAJ DVEH IZDELKOV

CD plošča Cvetje v jeseni

Mizica za citre

LAHKA, STABILNA, HIRO SESTAVLJIVA.
Citrarsko mizico sem načrtoval z mislijo na praktičnost. Citrarji na kraj prireditve pogosto pridemo s svojo mizico, saj na kvaliteto igranja vpliva tudi pravilna postavitev citer. Postavljanje in pospravljanje traja le nekaj trenutkov. Ko je mizica zložena, so njene noge zložene v njen trup, nesemo pa jo lahko v eni roki.

Osnovni model mizice tehta približno 7 kg, v ultra-lahki izvedbi pa le približno 5,5kg. Ob naročilu se bomo dogovorili tudi to, kakšne barve bo zgornja ploskev (temen ali svetel les) in kakšna bo višina. Prav tako je stvar dogovora, da je mizica ravna ali pa lahko tudi nagnjena naprej (in s tem občinstvo bolje vidi igranje). Opcijsko je na voljo tudi stojalo za note, ki se natakne na rob mizice. Cena velja za osnovni model. Vse ostale možnosti so po dogovoru.

INFORMACIJE O IZDELKU
CENA: 270,00 EUR | BREZPLAČNA DOSTAVA | POPUST OB NAROČILU VSAJ DVEH IZDELKOV